مزار مطهر شهدای گمنام کردکوی بمناسبت “هفته مهارت ملی کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای” توسط کارکنان مرکز آموزش فنی و حرفه ای این شهرستان عطرافشانی و گلباران شد.
به گزارش گلستان ما به نقل از رادکانا، در این برنامه که به مناسبت بزرگداشت هفته مهارت با حضور ریاست، کارکنان و مربیان و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کردکوی در مزار شهدای گمنام شهر برگزار شد قبور مطهر شهدا غبار روبی و گلباران شد.
مجید رمضانی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان کردکوی در این خصوص عنوان کرد: این برنامه به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و تجدید پیمان با آرمانهای بلند امام راحل و مقام معظم رهبری اجرا گردید.
شایان ذکر است هر ساله در هفته مهارت مراسم غبار روبی و گلباران مزار مطهر شهدا در شهرستان کردکوی توسط کارکنان و مربیان آموزش فنی و حرفه ای انجام می گیرد.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد